Usein kysyttyä

 

Mikä #duueri on?

#Duueri tarkoittaa tekijää. Termi tulee englannin kielen sanasta ’doer’. Työelämässä puhutaan usein ’duuereista’ tarkoittaen aikaansaavaa yksilöä. Tämä sivusto on ottanut sanan tunnuksekseen.

Mitä #duueri-sivustolla halutaan saada aikaan?

#Duuerin tarkoitus on yhdistää työn teettäjät ja tekijät helpolla ja lainmukaisella tavalla. Kaikki eivät halua tai voi olla täysipäivätyössä, eivätkä kaikki halua ryhtyä yrittäjiksi. #Duueri on luotu ohjaamaan suomalaiset joustavan, uudenlaisen työn äärelle.

Kuka voi ryhtyä #duueriksi?

Kuka vain. #Duuereissa on tekijöitä nuorista eläkeläisiin. Myös työn teettäjäksi voi ryhtyä kuka vain.

Millaista työtä #duuerit tekevät?

Millaista tahansa rehellistä työtä. #Duuerius lisääntyy vauhdikkaasti, joten olipa alasi mikä tahansa, kannattaa ilmoittautua mukaan heti. Jos olet työn tekijä, lue lisää Työntekijälle-sivulla. Jos olet työn teettäjä, saat lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet Työnantajalle-sivulla.

Miten hyödyn työntekijänä #duuerista?

Tärkeintä on se, että ohjaamme sinut lain kirjainta noudattavaan työhön nimenomaan työntekijänä. Moni pelkää yrittäjäksi ryhtymistä mahdollisesti heikomman eläketurvan vuoksi. #Duuerin kautta voit säilyttää asemasi työntekijän ja kerryttää eläkettäsi turvallisesti. Samalla kaikki muut paperityöt hoituvat kuten pitää.

Miten hyödyn työn tettäjänä #duuerista?

Pääset yhteyteen huikeaa vauhtia kasvavan työntekijäjoukon kanssa. Saat helposti tarvitsemaasi työvoimaa silloin kun sitä tarvitset. Autamme sinut myös läpi vaadittavan paperityön helposti ja nopeasti.

Yritetäänkö #duuerilla parantaa silpputyön mainetta?

Ei. Kaikki työ on arvokasta, niin tekijälleen kuin yhteiskunnallekin. Tarkoituksemme on yhdistää työn teettäjät ja tekijät. Yhteiskunta tarvitsee lainmukaisen ja eettisen tavan tehdä uutta, joustavaa työtä.

Mitä #duuereiksi ryhtyneet kertovat kokemuksistaan?

#Duueri-sivuilla tosielämän #duuerit kertovat kokemuksistaan videolla. Videoita löytyy etusivulta sekä Työnantajalle– ja Työntekijälle-sivuilta.

Miten #duueri eroaa Oikotien Keikkatöistä tai SuoraTyöstä?

#Duueri on verkkosivusto, joka ohjaa näihin kahteen maamme edistyneimpään joustavan työn palveluun. Jos olet työn tekijä, löydät ilmoitetut työpaikat Oikotien Keikkatyöt -sivustolla. Jos olet työn teettäjä, rekisteröidy SuoraTyön sivuilla. Molemmat ovat #duueri-kumppaneita ja tekevät yhteistyötä #duuerien hyväksi.

Mistä saan tarvittaessa lisätietoa?

Parhaiten sinua voivat auttaa #duueri-kumppanit.

Yhteistyössä