Mikä #Duueri?

#Duueri-sivuston tarkoitus on yhdistää työn teettäjät ja tekijät helpolla ja lainmukaisella tavalla. Kaikki eivät halua tai voi olla täysipäivätyössä, eivätkä kaikki halua ryhtyä yrittäjiksi. #Duueri on luotu ohjaamaan suomalaiset joustavan, uudenlaisen työn äärelle.

Samalla haastamme kaikki suomalaiset yritykset, kotitaloudet ja työn tekijät mukaan talkoisiin.

Mitä jos jokainen suomalainen yritys ja joka kuudes kotitalous tarjoaisi työtä viikon enemmän kuin nyt vuodessa? Se tarkoittaisi vuositasolla noin 500 000 000 euron arvoista panostusta työllisyyteen ja Suomen kansantalouteen. Tämä puoli miljardia euroa kattaisi lähes kokonaisuudessaan Suomen kaikkien pätevöityneiden peruskoulun luokanopettajien vuoden palkat.

mika

Keitä ne on ne #duuerit?

#Duuerit ovat uuden työn sankareita. Uuden työn aikakaudella jokainen voi olla oman elämänsä esimies ja päättää itse, milloin tekee töitä. #Duueri päättää myös, missä tekee töitä – ja säätelee työmäärää elämäntilanteensa mukaan.Yhteiskunta tarvitsee lainmukaisen ja eettisen tavan tehdä joustavaa ja monimuotoista työtä. Se onnistuu tämän kampanjan kumppaneiden avulla.

Kun joustava työ onnistuu helposti, harmaa talous kärsii. Jokainen #duuerin tekemä työtunti tuo rahaa yhteiseen valtion ja kuntien kassaamme.

Olemme hyvällä asialla. Me kaikki tiedämme, että Suomessa on paljon tekemätöntä työtä. Samalla maailma ympärillämme muuttuu. Uuden työn tarve kasvaa. Työn joka on joustavaa ja monimuotoista.

  • Meillä yhdessä on mahdollisuus rakentaa työtä tekevän Suomen tulevaisuus. Autetaan Suomi uuden työn kärkimaaksi!

Miten voin osallistua?

#Duueriksi ryhtyminen on helppoa. Klikkaa alla olevia linkkejä sen mukaan, oletko työntekijä vai työnantaja. Ohjaudut #duueri-kampanjan kumppanien rekisteröintisivustolle. Vain muutama klikki ja olet #duueri!
Yhteistyössä